Restylane

Restylane

Restylane

 

Restylane er den mest studerede og veldokumenterede filler i hele verden. Det var således også den første filler baseret på hyaluronsyre, som levede op til den amerikanske FDA`s (Food and Drugs Administration) krav til sikkerhed og effektivitet.

Restylane er en naturlig forekommende krystalklar polysaccarid (sukker) som består af ikke- animalsk stabiliseret hyaluronsyre. Stoffet indgår som et vigtigt byggeelement i vores hud og underliggende bindevæv m.m.

En behandling med Restylane er en god og enkel måde at have kontrol over sit udseende. Resultatet af en enkel behandling ses straks og kan vare op til et år. Restylane fås med bedøvelse for en behageligere behandling.

Gelen injiceres i huden for at korrigere linjer, rynker og fure i ansigtet og forme læbe og ansigtskonturer og medfører øget vollumen i de behandlede områder.

Når Restylane injiceres i huden, løftes rynkerne hvilket giver et øjeblikkeligt resultat med virkning op til ét år, afhængig af behandlingsområde, linjernes dybde, hudens kvalitet og den behandledes livsstil.

Restylane er en ideel behandling for at opnå øjeblikkelig forbedring af udseendet på en naturlig måde. Restylane virker indefra ved at tilføre volumen.

I ansigtet kan der foretages en volumen forøgelse af læber, linier, rynker og ar.

Umiddelbart efter behandlingen ses en let rødme og hævelse lokaliseret til det behandlede område. Dette forsvinder normalt i løbet af et par dage ved behandling af linier og rynker. Ved læbe behandling går der lidt længere, inden rødmen og hævelsen forsvinder (normalt op til 1 uge). Man skal undgå brug af aspirin og anden blodfortyndende medicin to dage før og efter behandlingen, da dette kan medføre små blødninger i huden.

Efter at du har været til konsultation ved vores sygeplejerske og har modtaget mundtlig og skriftlig information om behandlingen, skal du ifølge loven have mindst to døgns betænkningstid før du må få Restylane filler behandling.

 

Før og efter billeder.